10 000 och äntligen tillbaka!

Publicerat i: Övrigt 10000, 10k, blogg, blogg', bloggstart, följare, instagram, odla, recept, tiotusen, trädgård
Wow! Nu är ni hela 10 000 följare på instagram! När jag startade Vägen mot självförsörjning hade jag inte en tanke på att det kunde hända, heller ingen plan. Nu är vi ändå här och det känns verkligen fantastiskt roligt! Jag är så innerligt glad för varenda en av er och alla de samtalstunder vi har i såväl DM som kommentarsfältet. Därför känner jag också att det är helt rätt läge att sätta igång med bloggandet igen. Jag har längtat och är verkligen SÅ peppad! 
 
Bloggen blir den förlängda armen till instagram, en plats där jag kan utveckla mina tankar och reflektioner mer än jag har plats för på instagram. Ibland känner jag att inläggen på instagram behöver ytterligare förklaring och mer ingående förklaringar -  det är här bloggen kommer in! Här kan ni förvänta er mer mer uttömmande inlägg helt enkelt. 
 
Här på bloggen kommer kommer jag också att samla alla recept. Det är trots allt enklare att söka enstaka recept på en blogg än på instagram. Dessutom planerar jag att en gång i månaden ge er en trädgårdsuppdatering där jag berättar om vad jag gör i trädgården just nu, det ser jag verkligen fram emot!
 
Är det något ni skulle önska att jag skriver om här på  bloggen?  I sådant fall är ni varmt välkomna att kommentera! 
 
Är ni redo?  Jag vet att jag är!
Nu kör vi!
 
/Simone